PS4 کشف کسپلویت جدید (bluray) توسط Gezine برای پلی‌استیشن ۴ که تا فریمور ۱۲.۵۰ پشتیبانی می‌کند

• Thread starter Thread starter Reza684
  • Start date Start date
  • محتوای ویژه

Reza684

Administrator
پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
امتیاز واکنش
5
امتیازها
8,105
وبسایت
console-hax.com
پلی‌استیشن ۴ دارای اکسپلویت جدید BluRay است که تا فریمور ۱۲.۵۰ را پشتیبانی می‌کند. با تشکر از تلاش‌های توسعه‌دهنده Gezine که کد سورس و helloworld.iso را برای تکمیل اثبات کار این اکسپلویت اخیر برای PS4 منتشر کرده است. در زیر می‌توانید فایل readme مربوط به این پروژه را مشاهده کنید. همچنین برخی از واکنش‌ها و نظرات جامعه جیلبریک در مورد اکسپلویت جدید برای PS4 از Abkarino & Modded Warefare در یکی از آخرین ویدیوهای خود که در زیر پیوست شده است، به این اکسپلویت می‌پردازد :

ps4-pro-gallery-14-1.jpg
BD-JB-1250

BD-JB برای PS4 تا ۱۲.۵۰
این ممکن است همان اکسپلویتی باشد که توسط TheFlow گزارش شده که در فریمور ۱۲.۵۲ پچ شده است.
نه، TheFlow همین الان تایید کرد که این اکسپلویت او نیست!
خخخ
فقط هدیه کریسمس من را زودتر بگیر :)
نه، این اکسپلویت در PS5 کار نمی‌کند.

توجه :
آدرس IP Status.java را برای ورود در شبکه تغییر دهید.
آدرس پیش‌فرض ۱۹۲.۱۶۸.۲.۱ است.
برای کامپایل و استفاده از bdj-sdk جان-تورنبلوم را توصیه می‌کنم.

با تشکر از TheFlow - برای مستندات BD-JB و منابع اجرای کد بومی او.
کاربر hammer-83 برای PS5 Remote JAR Loader او، این به من کمک زیادی کرد تا یاد بگیرم BD-J چگونه کار می‌کند.
کاربر john-tornblom برای BDJ-SDK او، من نمی‌توانستم PS4 BD-J را بدون BDJ-SDK او کامپایل کنم.

منبع : Project Github: https://github.com/Gezine/BD-JB-1250

آخرین ویرایش:
از طریق Abkarino در شبکه اجتماعی X

یک اکسپلویت جدید BD-JB در سطح کاربر توسط @gezine_dev پیاده‌سازی شده است که تا فریمور ۱۲.۵۰ کنسول PS4 پشتیبانی می‌کند. بنابراین، این یک اکسپلویت برای استفاده بسیار آسان خواهد بود، نه یک روش Lua برای همه افرادی که بازی‌های Lua را روی کنسول‌های خود فعال نکرده‌اند.​

ویدیو از Modded Warefare:

آخرین ویرایش:

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Back
Top Bottom